Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
VERZENDKOSTEN

Vereiste Delivery Information
De levering informatie omvat volledige naam, juiste Straat en huisnummer, e-mailadres, postcode en telefoonnummer. Als de beide mailadres of telefoonnummer is niet correct, zult u niet de items te ontvangen, bent u verantwoordelijk voor het verloren zijn.

Verzendopties en kosten
Verzending van uw aankopen op tijd is erg belangrijk voor ons. Om ervoor te zorgen dat u uw aankopen zo snel mogelijk, de items meestal worden verzonden door DHL of EMS. We zijn blij dat de internationale scheepvaart te bieden aan de meeste plaatsen in de wereld.

Doorlooptijd van uw bestelling
Alle artikelen worden verzonden binnen 1-2 dagen na uw bestelling, onder voorbehoud van betaling verificatie. Bij verzending, ontvangt u een verzendbevestiging e-mail ontvangen met de vervoerder en order tracking informatie.

Volg uw bestelling
Wanneer de bestelling is verzonden, zullen wij u e-mail de tracking code en een automatische website in 48-72 uur waarin u de items online kunt controleren. U kunt uw bestelling volgen op de pagina Mijn account.

Haal je bestelling
De levertijd is afhankelijk van waar u zich bevindt en of het product dat u besteld is op voorraad. Normaal gesproken krijg je de items in 10 werkdagen nadat u klaar bent met het plaatsen van de bestelling. Let met uw account op elk moment. Als u uw bestelling niet ontvangen in 15 dagen, zo snel mogelijk contact Lokale Postkantoor onmiddellijk. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice, wij zullen alles in het werk om te dienen bij je passen.

Teken voor de levering
Een handtekening is vereist voor uw levering. Maar als u niet beschikbaar bent de koeriers kunnen proberen een van uw gezinsleden. Als u en uw gezinsleden niet beschikbaar zijn, zullen ze het pakket terug te nemen en stuur de bestelling de volgende dag.

Weiger een zending
Als je weigert om de bestelling om wat voor reden ondertekenen of als het pakket is automatisch terug na een paar keer zonder succes levering ( te wijten aan u niet beschikbaar bent of u een verkeerd of onvolledig afleveradres aan ons ), wordt uw bestelling geannuleerd en restitutie zal worden gemaakt om de creditcard gebruikt voor uw bestelling. En 50 % van de goederen wordt in rekening gebracht door u en verzendkosten zullen ook niet worden terugbetaald.
Uw website kan niet geven een terugbetaling voor niet-kwaliteit problemen zoals:
"Het product ziet er niet uit zoals die in uw foto."
"Het product is niet wat ik me voorstellen dat het is.
"Ik ben niet tevreden met dit product."

Terug
Copyright © 2018 www.brainboxmusic.nl. Powered by brainboxmusic.nl